joi, 9 februarie 2012

Condiţii înscriere concurs "Românii au talent"

1. Mediavision SRL isi rezerva libertate deplina in selectionarea solicitantilor, iar decizia sa este finala.

2. Cererea dv. de inscriere va fi luata in considerare numai daca este semnata si datata corespunzator. Daca aveti sub 18 ani:
i) aceasta cerere de inscriere trebuie sa fie semnata de un parinte sau de un tutore.
ii) trebuie sa fiti insotiti de un parinte sau de un tutore la auditie.

3. Aceasta este o cerere de inscriere la un concurs din cadrul unui program televizat de divertisment, intitulat provizoriu "romanii au talent" (Programul), pe care compania isi propune, dar nu se angajeaza sa-l produca pentru Protv. Informatiile pe care le dezvaluiti in acest formular pot fi folosite in Program, daca veti fi selectat.

4. intelegeti si sunteti de acord sa respectati regulile, termenii si conditiile acestei competitii, asa cum sunt ele stabilite de catre Companie (Regulile), precum si faptul ca Regulile pot fi schimbate (fara limitare verbala) in orice moment de catre Companie, iar dv. veti fi obligati sa le respectati. Deciziile companiei sunt definitive.

5. Toate detaliile personale si/sau informatiile furnizate in cererea dv. de inscriere trebuie sa fie adevarate, corecte si in niciun fel inselatoare.

6. Compania isi rezerva dreptul sa va descalifice daca ati furnizat detalii personale si / sau informatii mincinoase, inexacte sau inselatoare, daca nu ati respectat Regulile si/sau ati incalcat termenii acestui document.

7. Fara consimtamantul anterior al Companiei, nu aveti dreptul sa faceti publice sau sa discutati cu un tert orice informatii privind cererea dv., Programul, aparitiile dv., echipa de productie sau orice participanti la program, precum nici orice alte informatii care ar putea sa ajunga la dv. (inclusiv informatii legate de compania de difuzare, co-producatorul sau Compania), cu exceptia cazului in care aceste informatii sunt deja de domeniul public.

8. Trebuie sa spuneti companiei detalii privind orice procese civile sau penale in care sunteti sau ati fost implicat, precum si orice condamnari neispasite.

9. Trebuie sa va asigurati ca animalele folosite in numarul dv. au toate vaccinele necesare si veti furniza Companiei toata documentatia sau veti face tot ceea ce este in mod rezonabil necesar astfel incat Compania sa stabileasca daca animalele pot participa la Program fara sa pericliteze siguranta cuiva.

10. Trebuie sa anuntati compania din timp daca intentionati:
i) sa faceti cascadorii periculoase si sa explicati natura lor.
ii) sa folositi orice forma de echipament necesar pentru numarul dv. Veti fi responsabil cu aducerea echipamentului (cu conditia sa fie potrivit pentru o auditie locala). Dv. raspundeti de siguranta si de caracterul adecvat al echipamentului. Focurile de artificii nu sunt permise.

2 comentarii: